Rörmokare i Strömstad

Rörmokare i Strömstad - I Strömstad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Strömstad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Strömstad. I Strömstad finns det totalt 15 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Strömstad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Strömstad.

Rörmokare i Strömstad

Här finns en lista över alla rörmokare i Strömstad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Comfort-butiken
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB
Idrottsg. 3 D
452 32 STRÖMSTAD


H E Rör AB
Gyllingen 5
452 90 STRÖMSTAD


Veteranpoolen Strömstad
Karlsg. 23 B
452 32 STRÖMSTAD


Dempe VVS o. Fastighetsservice AB
Rödsg. 3
452 34 STRÖMSTAD


VVS-huset
0526 - 126 15Strömstads Värme & Sanitet AB
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Erlandseröd Fastighets AB
Oslov. 48
452 35 StrömstadCity El i Strömstad AB
Stale


Strömstads Rörservice, Leif Karlsson
Annedalsv. 3
452 92 STRÖMSTAD


Hanssons Rör & Värme HB
Blåsippstigen 7
452 37 Strömstad


Dempe VVS & Fastighetsservice AB
Rödsg. 3 C
452 34 STRÖMSTAD


Viks Vatten- och Värmeteknik, AB
Vik Prästängen 1
452 97 Strömstad


Strömstad Rörservice AB
Annedalsv. 3
452 92 STRÖMSTADAbm Svets & Smide AB
Trädgårdsg

Kostnad och pris för rörmokare i Strömstad

Beroende på rörmokaren i Strömstad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Strömstad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Strömstad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Strömstad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Strömstad, och här finns ytterligare information om platsen Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Strömstad om du är intresserad av att lära dig mer om Strömstad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Strömstad fanns det totalt 15 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Strömstad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Strömstad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Strömstad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Strömstad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Strömstad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Strömstad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Strömstad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Strömstad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Strömstad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Strömstad.

VVS i Strömstad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Strömstad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Strömstad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Strömstad.