Rörmokare i Öckerö

Rörmokare i Öckerö - I Öckerö kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Öckerö kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Öckerö. I Öckerö finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Öckerö rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Öckerö.

Rörmokare i Öckerö

Här finns en lista över alla rörmokare i Öckerö som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Ivans Rörtjänst AB
Långesand 15
475 31 ÖCKERÖ


Öckerö Rörläggeri AB
Långesand 13
475 31 ÖCKERÖ

Kostnad och pris för rörmokare i Öckerö

Beroende på rörmokaren i Öckerö och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Öckerö något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Öckerö och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Öckerö

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Öckerö, och här finns ytterligare information om platsen Öckerö.

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Öckerö om du är intresserad av att lära dig mer om Öckerö, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Öckerö fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Öckerö som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Öckerö

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Öckerö så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Öckerö så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Öckerö från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Öckerö

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Öckerö rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Öckerö. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Öckerö som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Öckerö.

VVS i Öckerö - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Öckerö.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Öckerö kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Öckerö.