Rörmokare i Lindome

Rörmokare i Lindome - I Lindome kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Lindome kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Lindome. I Lindome finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Lindome rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Lindome.

Rörmokare i Lindome

Här finns en lista över alla rörmokare i Lindome som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Stigs Rörläggeri AB
Heljesv. 13
437 36 LINDOME


Svensson Rörläggeri AB, Gustaf
Drottninghögsv. 4
437 36 LINDOME


Srt I Göteborg AB
Spinnmästarev. 2
437 34 LINDOMELeso-Service & Konsult
Bräckav. 58


Apélls Rörläggeri AB
Fågelstensv. 40
437 40 Lindome


AB Elfvsborgs Rörläggeri Och Fastighetsservice
Lundv. 9
437 32 LINDOME


Klarins Rör I Göteborg AB
Dammets Byv. 2
437 93 Lindome

Kostnad och pris för rörmokare i Lindome

Beroende på rörmokaren i Lindome och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Lindome något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Lindome och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Lindome

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Lindome, och här finns ytterligare information om platsen Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Lindome om du är intresserad av att lära dig mer om Lindome, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Lindome fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Lindome som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Lindome

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Lindome så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Lindome så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Lindome från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Lindome

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Lindome rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Lindome. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Lindome som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Lindome.

VVS i Lindome - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Lindome.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Lindome kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Lindome.