Rörmokare i Lerum

Rörmokare i Lerum - I Lerum kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Lerum kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Lerum. I Lerum finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Lerum rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Lerum.

Rörmokare i Lerum

Här finns en lista över alla rörmokare i Lerum som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bad & Värme Tolfs VVS & Entreprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Veteranpoolen Lerum
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM


R A Värmeskötsel AB
Elliots v. 17
443 51 Lerum


Tolfs VVS & Entrprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Lite El AB
Alv. 1
443 31 Lerum

Kostnad och pris för rörmokare i Lerum

Beroende på rörmokaren i Lerum och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Lerum något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Lerum och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Lerum

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Lerum, och här finns ytterligare information om platsen Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Lerum om du är intresserad av att lära dig mer om Lerum, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Lerum fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Lerum som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Lerum

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Lerum så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Lerum så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Lerum från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Lerum

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Lerum rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Lerum. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Lerum som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Lerum.

VVS i Lerum - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Lerum.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Lerum kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Lerum.