Rörmokare i Kungshamn

Rörmokare i Kungshamn - I Kungshamn kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kungshamn kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kungshamn. I Kungshamn finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kungshamn rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kungshamn.

Rörmokare i Kungshamn

Här finns en lista över alla rörmokare i Kungshamn som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Leif Sannes Rör AB
Guleskär
456 31 KUNGSHAMN


Bad & Värme i Kungshamn
Hamng. 51
456 31 KUNGSHAMN


Jonas Rör AB
Rosengårdsg. 14
456 32 Kungshamn


Bua Sanar AB
Skridskov. 3
456 33 KUNGSHAMNForsströms Rör I Kungshamn AB
Hamng. 51


Byggkonsult Stranne & Henriksson AB
Varvsg. 21 A
456 32 Kungshamn

Kostnad och pris för rörmokare i Kungshamn

Beroende på rörmokaren i Kungshamn och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kungshamn något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kungshamn och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kungshamn

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kungshamn, och här finns ytterligare information om platsen Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kungshamn om du är intresserad av att lära dig mer om Kungshamn, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kungshamn fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kungshamn som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Kungshamn

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kungshamn så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kungshamn så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kungshamn från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kungshamn

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kungshamn rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kungshamn. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kungshamn som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kungshamn.

VVS i Kungshamn - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kungshamn.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kungshamn kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kungshamn.