Rörmokare i Kungälv

Rörmokare i Kungälv - I Kungälv kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kungälv kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kungälv. I Kungälv finns det totalt 9 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kungälv rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kungälv.

Rörmokare i Kungälv

Här finns en lista över alla rörmokare i Kungälv som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

E.G:s Rörinstallationer AB
Bultg. 26
442 40 Kungälv


Ytterby Rör AB
Truckg. 2
442 40 Kungälv


Comfortbutiken Kungälvs Rörläggeri AB
Triog. 5
442 34 KUNGÄLV


Kungälvs Rörläggeri AB
Svarvareg. 13
442 34 KUNGÄLV


Johansson Magnusson Rör AB
Solbräckegatan 22
442 45 KUNGÄLV


AD Gustafssons Rör AB
Ellesbov. 168
442 90 KUNGÄLV


Veteranpoolen Kungsälv
Bultg. 38
442 40 Kungälv


Borgs Rörläggeri AB
Rödbo Löpareg. 9
442 90 KUNGÄLV


Askims Rör & VVS
Fredkullag. 5
442 35 Kungälv

Kostnad och pris för rörmokare i Kungälv

Beroende på rörmokaren i Kungälv och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kungälv något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kungälv och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kungälv

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kungälv, och här finns ytterligare information om platsen Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kungälv om du är intresserad av att lära dig mer om Kungälv, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kungälv fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kungälv som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Kungälv

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kungälv så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kungälv så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kungälv från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kungälv

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kungälv rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kungälv. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kungälv som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kungälv.

VVS i Kungälv - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kungälv.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kungälv kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kungälv.