Rörmokare i Kinna

Rörmokare i Kinna - I Kinna kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kinna kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kinna. I Kinna finns det totalt 8 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kinna rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kinna.

Rörmokare i Kinna

Här finns en lista över alla rörmokare i Kinna som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

NSB Rörgruppen i Väst AB
Kinnamarksv. 3
511 54 KINNA


M`s Service HB
Stjärng. 3
511 57 Kinna


Ivo Rör AB
Vibog. 5
511 56 KINNA


Örby Rörteknik AB
Herr Jonsg. 13
511 58 KINNA


Bravida C2M Sprinkler
Ehns g. 15
511 56 KINNA


Max Rör AB
G. Hedev. 6
511 58 KINNA


Örby Rörinstallationer
Lyddev. 65
511 58 KINNA


Teknikrör I Kinna AB
Kyrkog. 7
511 54 KINNA

Kostnad och pris för rörmokare i Kinna

Beroende på rörmokaren i Kinna och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kinna något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kinna och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kinna

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kinna, och här finns ytterligare information om platsen Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kinna om du är intresserad av att lära dig mer om Kinna, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kinna fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kinna som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Kinna

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kinna så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kinna så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kinna från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kinna

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kinna rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kinna. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kinna som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kinna.

VVS i Kinna - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kinna.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kinna kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kinna.