Rörmokare i Kållekärr

Rörmokare i Kållekärr - I Kållekärr kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kållekärr kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kållekärr. I Kållekärr finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kållekärr rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kållekärr.

Rörmokare i Kållekärr

Här finns en lista över alla rörmokare i Kållekärr som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rörbyrån 471, AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


MRK Holding AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr

Kostnad och pris för rörmokare i Kållekärr

Beroende på rörmokaren i Kållekärr och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kållekärr något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kållekärr och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kållekärr

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kållekärr, och här finns ytterligare information om platsen Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kållekärr om du är intresserad av att lära dig mer om Kållekärr, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kållekärr fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kållekärr som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Kållekärr

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kållekärr så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kållekärr så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kållekärr från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kållekärr

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kållekärr rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kållekärr. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kållekärr som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kållekärr.

VVS i Kållekärr - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kållekärr.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kållekärr kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kållekärr.