Rörmokare i Harestad

Rörmokare i Harestad - I Harestad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Harestad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Harestad. I Harestad finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Harestad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Harestad.

Rörmokare i Harestad

Här finns en lista över alla rörmokare i Harestad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hellström Industriservice AB
Flateby 565
442 74 HARESTAD

Kostnad och pris för rörmokare i Harestad

Beroende på rörmokaren i Harestad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Harestad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Harestad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Harestad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Harestad, och här finns ytterligare information om platsen Harestad.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan du hitta ytterligare information om orten Harestad om du är intresserad av att lära dig mer om Harestad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Harestad fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Harestad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Harestad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Harestad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Harestad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Harestad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Harestad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Harestad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Harestad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Harestad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Harestad.

VVS i Harestad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Harestad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Harestad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Harestad.