Rörmokare i Hajom

Rörmokare i Hajom - I Hajom kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Hajom kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Hajom. I Hajom finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Hajom rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Hajom.

Rörmokare i Hajom

Här finns en lista över alla rörmokare i Hajom som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hjorthöjdens Bil & Energi AB
Hjorttorp Hjorthöjden
511 97 Hajom

Kostnad och pris för rörmokare i Hajom

Beroende på rörmokaren i Hajom och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Hajom något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Hajom och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Hajom

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Hajom, och här finns ytterligare information om platsen Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Hajom om du är intresserad av att lära dig mer om Hajom, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Hajom fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Hajom som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Hajom

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Hajom så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Hajom så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Hajom från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Hajom

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Hajom rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Hajom. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Hajom som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Hajom.

VVS i Hajom - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Hajom.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Hajom kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Hajom.