Rörmokare i Fjällbacka

Rörmokare i Fjällbacka - I Fjällbacka kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Fjällbacka kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Fjällbacka. I Fjällbacka finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Fjällbacka rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Fjällbacka.

Rörmokare i Fjällbacka

Här finns en lista över alla rörmokare i Fjällbacka som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Fjällbacka Värme & Sanitet AB
Metkroksvägen 3
457 40 FJÄLLBACKA


R-RörmokarN, AB
Kville Petters v. 3
457 43 Fjällbacka


Pelles Rör, HB
Wrem 5
457 43 Fjällbacka

Kostnad och pris för rörmokare i Fjällbacka

Beroende på rörmokaren i Fjällbacka och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Fjällbacka något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Fjällbacka och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Fjällbacka

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Fjällbacka, och här finns ytterligare information om platsen Fjällbacka.

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Fjällbacka om du är intresserad av att lära dig mer om Fjällbacka, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Fjällbacka fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Fjällbacka som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Fjällbacka

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Fjällbacka så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Fjällbacka så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Fjällbacka från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Fjällbacka

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Fjällbacka rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Fjällbacka. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Fjällbacka som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Fjällbacka.

VVS i Fjällbacka - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Fjällbacka.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Fjällbacka kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Fjällbacka.