Rörmokare i Dingle

Rörmokare i Dingle - I Dingle kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Dingle kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Dingle. I Dingle finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Dingle rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Dingle.

Rörmokare i Dingle

Här finns en lista över alla rörmokare i Dingle som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hagbergs VVS AB
Leråker 69
455 97 DINGLE


Kaminstugan i Dingle
Strömstadsv. 1
455 61 Dingle


Rörfirman I Dingle
Bottnelycke 14
455 98 Dingle


Icollect AB
Leråker 11
455 97 DINGLE

Kostnad och pris för rörmokare i Dingle

Beroende på rörmokaren i Dingle och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Dingle något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Dingle och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Dingle

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Dingle, och här finns ytterligare information om platsen Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Dingle om du är intresserad av att lära dig mer om Dingle, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Dingle fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Dingle som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Dingle

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Dingle så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Dingle så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Dingle från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Dingle

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Dingle rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Dingle. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Dingle som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Dingle.

VVS i Dingle - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Dingle.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Dingle kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Dingle.