Rörmokare i Borås

Rörmokare i Borås - I Borås kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Borås kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Borås. I Borås finns det totalt 11 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Borås rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Borås.

Rörmokare i Borås

Här finns en lista över alla rörmokare i Borås som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

El & Rörvision AB
Viaredsv. 35 E
504 64 BORÅS


57:ans Rörservice AB
Katrinebergsg. 28
504 39 BORÅS


Kungälvs Rörläggeri AB
Landalag. 2
504 68 BORÅS


ABRI Borås Rörinstallationer AB
Kråkeredsv. 109
504 46 BORÅS


Lantz Rör, K
Solhallsg. 13
504 93 BORÅS


Högbergs Rör i Borås AB
Getängsv. 12
504 68 BORÅS


Borås Industrirör AB
Gässlösav. 28
504 41 Borås


Veteranpoolen Borås
Skaraborgsv. 21
506 30 Borås


Borås Klimatteknik AB
Norrby Långg. 18
504 35 BORÅS


Energirör / IVT Center Borås
G. Brämhultsv. 75
507 40 Borås


Byttorps Rör AB
Sjöliden 1
506 47 Borås

Kostnad och pris för rörmokare i Borås

Beroende på rörmokaren i Borås och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Borås något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Borås och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Borås

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Borås, och här finns ytterligare information om platsen Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Borås om du är intresserad av att lära dig mer om Borås, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Borås fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Borås som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västra Götaland.

Akut rörmokare på jour i Borås

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Borås så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Borås så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Borås från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Borås

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Borås rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Borås. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Borås som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Borås.

VVS i Borås - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Borås.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Borås kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Borås.