Rörmokare i Salbohed

Rörmokare i Salbohed - I Salbohed kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Salbohed kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Salbohed. I Salbohed finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Salbohed rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Salbohed.

Rörmokare i Salbohed

Här finns en lista över alla rörmokare i Salbohed som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Lings Rör AB
Salbov. 27
733 63 Salbohed

Kostnad och pris för rörmokare i Salbohed

Beroende på rörmokaren i Salbohed och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Salbohed något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Salbohed och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Salbohed

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Salbohed, och här finns ytterligare information om platsen Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Salbohed om du är intresserad av att lära dig mer om Salbohed, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Salbohed fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Salbohed som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Salbohed

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Salbohed så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Salbohed så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Salbohed från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Salbohed

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Salbohed rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Salbohed. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Salbohed som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Salbohed.

VVS i Salbohed - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Salbohed.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Salbohed kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Salbohed.