Rörmokare i Sala

Rörmokare i Sala - I Sala kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Sala kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Sala. I Sala finns det totalt 18 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Sala rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Sala.

Rörmokare i Sala

Här finns en lista över alla rörmokare i Sala som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Infjärdens Värme, AB
Fridhemsg. 9
733 39 Sala


Silverstadens Rör
Fabriksg. 6
733 39 Sala


Moderna rör i sala
Skogshyddsv. 1
733 36 SALA


Sala Bygg och Brandskyddspartner AB
Fasenbo 111
733 92 SALAHeby Allservice J Larsson
Ölsta 145


Johan Stidelius Fastighetsservice AB
Colling. 18
733 33 Sala


Broddbo Allservice AB
Broddbo 125
733 97 Sala


Sala Nt Förvaltning AB
Vegag. 9
733 33 Sala


Stidelius Fastighetsservice
Colling. 18
733 33 Sala


Caverion
Fabriksg. 14
733 39 Sala


Maltes Rör & Oljeservice Eftr.
Fridhemsg. 31
733 39 Sala


Sl Schakt & Anlägg AB
Norr Husta
733 93 Sala


Jugansbo Rör AB
Sjövastkärret 112
733 91 Sala


Berglinds Allservice
Marsg. 23
733 40 Sala


Björkskogs Kyl & Värme AB
Hyttv. 12
733 38 SALABiobränsle & Vvs i Sala AB
Norr Kärrbäck 108


Sala Elkonsult, AB
Moster Fikens v. 5
733 36 SALA


Melfab
Norrby Prästgård 105
733 92 SALA

Kostnad och pris för rörmokare i Sala

Beroende på rörmokaren i Sala och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Sala något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Sala och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Sala

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Sala, och här finns ytterligare information om platsen Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Sala om du är intresserad av att lära dig mer om Sala, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Sala fanns det totalt 18 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Sala som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Sala

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Sala så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Sala så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Sala från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Sala

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Sala rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Sala. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Sala som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Sala.

VVS i Sala - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Sala.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Sala kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Sala.