Rörmokare i Kungsör

Rörmokare i Kungsör - I Kungsör kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kungsör kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kungsör. I Kungsör finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kungsör rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kungsör.

Rörmokare i Kungsör

Här finns en lista över alla rörmokare i Kungsör som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

CW-Rör, Cyrus-Wallenborg AB
Kungsg. 95
736 33 KUNGSÖR


Hugos Rör
Fredsg. 27
736 32 Kungsör


Bergstrands Vvs AB
Kungsg. 30
736 32 Kungsör


Hugo Rör
Fredsg. 27
736 32 Kungsör


Kungsörs Vatten AB
Drottningg. 34
736 31 KUNGSÖRGott Ledarskap Sverige, AB
Eddav. 23


Schelins Rörinstallationer KB
Gersillag. 47
736 30 Kungsör

Kostnad och pris för rörmokare i Kungsör

Beroende på rörmokaren i Kungsör och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kungsör något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kungsör och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kungsör

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kungsör, och här finns ytterligare information om platsen Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kungsör om du är intresserad av att lära dig mer om Kungsör, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kungsör fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kungsör som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Kungsör

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kungsör så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kungsör så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kungsör från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kungsör

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kungsör rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kungsör. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kungsör som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kungsör.

VVS i Kungsör - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kungsör.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kungsör kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kungsör.