Rörmokare i Kolsva

Rörmokare i Kolsva - I Kolsva kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kolsva kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kolsva. I Kolsva finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kolsva rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kolsva.

Rörmokare i Kolsva

Här finns en lista över alla rörmokare i Kolsva som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Kolsva Rör AB
Bergslagsv. 33
731 12 Kolsva


Vvs Rör i Kolsva
Svansboda 1
731 13 KOLSVA


Rosendahls VVS i Kolsva AB
Malmav. 6
731 12 Kolsva


Md Antti Martikainen AB
Svansbo 6
731 15 KOLSVABMED AB
Heds


Rörservice Kari Södervall
Lundby 13
731 14 Kolsva

Kostnad och pris för rörmokare i Kolsva

Beroende på rörmokaren i Kolsva och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kolsva något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kolsva och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kolsva

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kolsva, och här finns ytterligare information om platsen Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kolsva om du är intresserad av att lära dig mer om Kolsva, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kolsva fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kolsva som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Kolsva

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kolsva så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kolsva så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kolsva från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kolsva

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kolsva rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kolsva. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kolsva som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kolsva.

VVS i Kolsva - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kolsva.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kolsva kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kolsva.