Rörmokare i Kolbäck

Rörmokare i Kolbäck - I Kolbäck kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kolbäck kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kolbäck. I Kolbäck finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kolbäck rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kolbäck.

Rörmokare i Kolbäck

Här finns en lista över alla rörmokare i Kolbäck som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

P. Lindbergs Rör AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck


Aqua Rör Västerås
Bärsta Norrgården 10
734 93 KOLBÄCK


Tor-Ivars Rör AB
Fyrbacken 5
734 93 KOLBÄCKTor-Ivars Rör AB Service och Installation
Fyrbacken

Kostnad och pris för rörmokare i Kolbäck

Beroende på rörmokaren i Kolbäck och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kolbäck något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kolbäck och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kolbäck

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kolbäck, och här finns ytterligare information om platsen Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kolbäck om du är intresserad av att lära dig mer om Kolbäck, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kolbäck fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kolbäck som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Kolbäck

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kolbäck så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kolbäck så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kolbäck från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kolbäck

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kolbäck rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kolbäck. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kolbäck som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kolbäck.

VVS i Kolbäck - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kolbäck.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kolbäck kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kolbäck.