Rörmokare i Hallstahammar

Rörmokare i Hallstahammar - I Hallstahammar kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Hallstahammar kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Hallstahammar. I Hallstahammar finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Hallstahammar rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Hallstahammar.

Rörmokare i Hallstahammar

Här finns en lista över alla rörmokare i Hallstahammar som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hallsta Industrirör, AB
Finntorpet 12
734 91 HALLSTAHAMMAR


Anderssons Rör, AB Edvin
Nyg. 6
734 30 Hallstahammar


Energianpassning i Hallstahammar AB
Kanalhuset
734 40 HALLSTAHAMMAR


RörmokarN i Tomtebo AB
Nyg. 6
734 30 Hallstahammar


Caverion
Lidbecksg. 1
734 30 Hallstahammar


O Johansson VVS AB
Mog. 62
734 36 Hallstahammar

Kostnad och pris för rörmokare i Hallstahammar

Beroende på rörmokaren i Hallstahammar och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Hallstahammar något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Hallstahammar och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Hallstahammar

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Hallstahammar, och här finns ytterligare information om platsen Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Hallstahammar om du är intresserad av att lära dig mer om Hallstahammar, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Hallstahammar fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Hallstahammar som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Hallstahammar

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Hallstahammar så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Hallstahammar så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Hallstahammar från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Hallstahammar

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Hallstahammar rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Hallstahammar. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Hallstahammar som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Hallstahammar.

VVS i Hallstahammar - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Hallstahammar.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Hallstahammar kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Hallstahammar.