Rörmokare i Fagersta

Rörmokare i Fagersta - I Fagersta kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Fagersta kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Fagersta. I Fagersta finns det totalt 11 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Fagersta rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Fagersta.

Rörmokare i Fagersta

Här finns en lista över alla rörmokare i Fagersta som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rörfirma Sven Pettersson, AB
Lövparksv. 9
737 30 FAGERSTA


Fagersta Industrirör AB
Axel Fornanders v. 4
737 40 Fagersta


Comfortbutiken
Kristiansbergsv. 8
737 30 FAGERSTA


Siemens AB
Sveav. 14
737 47 FAGERSTA


A. Davidsons Rörservice AB
Uggelbov. 25
737 31 Fagersta


Bowitek KB
Folkhyttev. 11
737 91 Fagersta


Hs Underhåll AB
Mariav. 19 B
737 33 Fagersta


Emets Service AB
Benningv. 18
737 44 Fagersta


Elspar Holmqvist El & VVS
Rättarbacken 3
737 30 FAGERSTA


K i Lings Svets & Rörmontage AB
Sligv. 13
737 33 Fagersta


Västanfors Bergsprängning AB
Uggelbov. 7
737 31 Fagersta

Kostnad och pris för rörmokare i Fagersta

Beroende på rörmokaren i Fagersta och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Fagersta något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Fagersta och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Fagersta

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Fagersta, och här finns ytterligare information om platsen Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Fagersta om du är intresserad av att lära dig mer om Fagersta, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Fagersta fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Fagersta som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västmanland.

Akut rörmokare på jour i Fagersta

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Fagersta så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Fagersta så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Fagersta från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Fagersta

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Fagersta rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Fagersta. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Fagersta som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Fagersta.

VVS i Fagersta - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Fagersta.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Fagersta kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Fagersta.