Rörmokare i Timrå

Rörmokare i Timrå - I Timrå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Timrå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Timrå. I Timrå finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Timrå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Timrå.

Rörmokare i Timrå

Här finns en lista över alla rörmokare i Timrå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

JB Värmepumpservice
Kattfotsstigen 4
861 91 TIMRÅ


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Joby Teknik
Mellang. 21 C
861 32 Timrå


Timrå Elmontage AB
Svarvarv. 2 B
861 36 Timrå


Johannesson & Fager
Plåtslagarv. 17
861 36 Timrå

Kostnad och pris för rörmokare i Timrå

Beroende på rörmokaren i Timrå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Timrå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Timrå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Timrå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Timrå, och här finns ytterligare information om platsen Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Timrå om du är intresserad av att lära dig mer om Timrå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Timrå fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Timrå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västernorrland.

Akut rörmokare på jour i Timrå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Timrå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Timrå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Timrå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Timrå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Timrå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Timrå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Timrå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Timrå.

VVS i Timrå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Timrå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Timrå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Timrå.