Rörmokare i Sollefteå

Rörmokare i Sollefteå - I Sollefteå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Sollefteå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Sollefteå. I Sollefteå finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Sollefteå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Sollefteå.

Rörmokare i Sollefteå

Här finns en lista över alla rörmokare i Sollefteå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bad & Värme, Rörmokarn i Sollefteå AB
Bang. 4
881 32 Sollefteå


Olja & Sanitet i Sollefteå AB
Övergårdsv. 14
881 41 Sollefteå


JNs Vatten & Värme AB
Storg. 20
881 30 Sollefteå


Ctservice AB
Brudbergsv. 21
881 35 SOLLEFTEÅJNs vatten o värme
Östnyland 410

Kostnad och pris för rörmokare i Sollefteå

Beroende på rörmokaren i Sollefteå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Sollefteå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Sollefteå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Sollefteå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Sollefteå, och här finns ytterligare information om platsen Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Sollefteå om du är intresserad av att lära dig mer om Sollefteå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Sollefteå fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Sollefteå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västernorrland.

Akut rörmokare på jour i Sollefteå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Sollefteå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Sollefteå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Sollefteå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Sollefteå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Sollefteå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Sollefteå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Sollefteå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Sollefteå.

VVS i Sollefteå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Sollefteå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Sollefteå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Sollefteå.