Rörmokare i Njurunda

Rörmokare i Njurunda - I Njurunda kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Njurunda kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Njurunda. I Njurunda finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Njurunda rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Njurunda.

Rörmokare i Njurunda

Här finns en lista över alla rörmokare i Njurunda som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Maskinconsult Göran Hallborg
Skrängstabodarna 167
862 96 Njurunda


Hans Bruce Agenturer & Event AB
Skrängstabodarna 150
862 96 Njurunda

Kostnad och pris för rörmokare i Njurunda

Beroende på rörmokaren i Njurunda och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Njurunda något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Njurunda och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Njurunda

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Njurunda, och här finns ytterligare information om platsen Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du hitta ytterligare information om orten Njurunda om du är intresserad av att lära dig mer om Njurunda, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Njurunda fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Njurunda som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västernorrland.

Akut rörmokare på jour i Njurunda

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Njurunda så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Njurunda så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Njurunda från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Njurunda

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Njurunda rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Njurunda. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Njurunda som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Njurunda.

VVS i Njurunda - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Njurunda.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Njurunda kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Njurunda.