Rörmokare i Husum

Rörmokare i Husum - I Husum kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Husum kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Husum. I Husum finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Husum rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Husum.

Rörmokare i Husum

Här finns en lista över alla rörmokare i Husum som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Juntas Alltjänst
Dombäcksmark 155
896 91 HUSUM

Kostnad och pris för rörmokare i Husum

Beroende på rörmokaren i Husum och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Husum något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Husum och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Husum

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Husum, och här finns ytterligare information om platsen Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Husum om du är intresserad av att lära dig mer om Husum, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Husum fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Husum som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västernorrland.

Akut rörmokare på jour i Husum

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Husum så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Husum så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Husum från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Husum

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Husum rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Husum. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Husum som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Husum.

VVS i Husum - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Husum.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Husum kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Husum.