Rörmokare i Docksta

Rörmokare i Docksta - I Docksta kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Docksta kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Docksta. I Docksta finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Docksta rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Docksta.

Rörmokare i Docksta

Här finns en lista över alla rörmokare i Docksta som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Nordingrå Rörservice HB
Dockstav. 19
870 33 Docksta

Kostnad och pris för rörmokare i Docksta

Beroende på rörmokaren i Docksta och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Docksta något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Docksta och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Docksta

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Docksta, och här finns ytterligare information om platsen Docksta.

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Docksta om du är intresserad av att lära dig mer om Docksta, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Docksta fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Docksta som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västernorrland.

Akut rörmokare på jour i Docksta

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Docksta så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Docksta så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Docksta från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Docksta

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Docksta rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Docksta. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Docksta som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Docksta.

VVS i Docksta - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Docksta.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Docksta kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Docksta.