Rörmokare i Bollstabruk

Rörmokare i Bollstabruk - I Bollstabruk kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bollstabruk kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bollstabruk. I Bollstabruk finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bollstabruk rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bollstabruk.

Rörmokare i Bollstabruk

Här finns en lista över alla rörmokare i Bollstabruk som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 BollstabrukEmde Svets & Montage Kyrkdal
ärsta


Medelbergs Eldstadsservice
Blästabacken 35
873 40 BOLLSTABRUK


Gammelgårdens VVS
Ed 115
873 92 Bollstabruk


Vpm Energi, AB
Mosjön 136
873 92 Bollstabruk

Kostnad och pris för rörmokare i Bollstabruk

Beroende på rörmokaren i Bollstabruk och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bollstabruk något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bollstabruk och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bollstabruk

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bollstabruk, och här finns ytterligare information om platsen Bollstabruk.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bollstabruk om du är intresserad av att lära dig mer om Bollstabruk, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bollstabruk fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bollstabruk som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västernorrland.

Akut rörmokare på jour i Bollstabruk

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bollstabruk så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bollstabruk så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bollstabruk från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bollstabruk

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bollstabruk rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bollstabruk. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bollstabruk som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bollstabruk.

VVS i Bollstabruk - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bollstabruk.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bollstabruk kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bollstabruk.