Rörmokare i Umeå

Rörmokare i Umeå - I Umeå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Umeå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Umeå. I Umeå finns det totalt 20 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Umeå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Umeå.

Rörmokare i Umeå

Här finns en lista över alla rörmokare i Umeå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Johanssons Rör
Storg. 7 A
903 20 UMEÅ


Umia AB
Umeå företagspark 205
UMEÅ


Badrumsboden
Kabelvägen 8
901 33 UMEÅ


Assemblin VS-teknik AB
Fatv. 2
906 20 Umeå


Gustafssons Rör i Umeå AB
Mariehemsv. 6
906 54 UMEÅ


Johanssons Rör Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ


C A Svetstjänst AB
Industriv. 22
901 30 Umeå


Tegs Rör AB
Vallmov. 49
903 52 Umeå


Umeås Raka Rörinstallationer, AB
Övägen 15 B
904 26 Umeå


Tki Teknikinstallationer AB
Formv. 12 B
906 21 UMEÅ


Caverion
Industriv. 14
901 30 Umeå


Somz
Järnvägsallén 16 A
903 28 UMEÅ


Östermalms Värme O Sanitet i Umeå
Skolg. 103
903 32 Umeå


Salgrini
Älvans v. 1
907 50 Umeå


Ulf Wemmersten VVS i Umeå AB
N. Ersmarksg. 52
903 44 UMEÅ


Värmehjälpen Västerbotten AB
Förrådsv. 10
901 32 Umeå


Avloppsreningsverk Umeå
Övägen 35
904 26 Umeå


Tki Teknikinstallationer AB
Masking. 7
904 22 UmeåJonssons Spolbil AB, M
Olof


AB U. Westins VVS & Solskydd
Umeå
903 28 UMEÅ

Kostnad och pris för rörmokare i Umeå

Beroende på rörmokaren i Umeå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Umeå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Umeå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Umeå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Umeå, och här finns ytterligare information om platsen Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Umeå om du är intresserad av att lära dig mer om Umeå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Umeå fanns det totalt 20 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Umeå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västerbotten.

Akut rörmokare på jour i Umeå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Umeå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Umeå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Umeå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Umeå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Umeå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Umeå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Umeå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Umeå.

VVS i Umeå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Umeå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Umeå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Umeå.