Rörmokare i Sorsele

Rörmokare i Sorsele - I Sorsele kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Sorsele kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Sorsele. I Sorsele finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Sorsele rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Sorsele.

Rörmokare i Sorsele

Här finns en lista över alla rörmokare i Sorsele som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bäcklunds Värme & Sanitet AB
Långg. 6 B
924 31 Sorsele


Bäcklunds Värme & Sanitet
Långg.
924 31 Sorsele


Värmeservice Erik Eriksson
Ö. Slätvik 1
924 94 SORSELE

Kostnad och pris för rörmokare i Sorsele

Beroende på rörmokaren i Sorsele och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Sorsele något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Sorsele och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Sorsele

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Sorsele, och här finns ytterligare information om platsen Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Sorsele om du är intresserad av att lära dig mer om Sorsele, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Sorsele fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Sorsele som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västerbotten.

Akut rörmokare på jour i Sorsele

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Sorsele så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Sorsele så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Sorsele från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Sorsele

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Sorsele rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Sorsele. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Sorsele som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Sorsele.

VVS i Sorsele - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Sorsele.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Sorsele kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Sorsele.