Rörmokare i Malå

Rörmokare i Malå - I Malå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Malå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Malå. I Malå finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Malå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Malå.

Rörmokare i Malå

Här finns en lista över alla rörmokare i Malå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Caverion
Spånv. 2
930 70 MALÅ


Sansys
Hammarg. 3
930 70 MALÅ

Kostnad och pris för rörmokare i Malå

Beroende på rörmokaren i Malå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Malå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Malå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Malå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Malå, och här finns ytterligare information om platsen Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Malå om du är intresserad av att lära dig mer om Malå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Malå fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Malå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västerbotten.

Akut rörmokare på jour i Malå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Malå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Malå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Malå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Malå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Malå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Malå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Malå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Malå.

VVS i Malå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Malå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Malå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Malå.