Rörmokare i Kåge

Rörmokare i Kåge - I Kåge kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kåge kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kåge. I Kåge finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kåge rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kåge.

Rörmokare i Kåge

Här finns en lista över alla rörmokare i Kåge som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bad & Värme, Holmboms Värme & Sanitet AB
Storg. 46
934 32 Kåge


VVS & Energi i Kåge AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGE


Ah Värme & Konsult AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGEPer H Energi & Konsult AB
HögåsvLindgren VVS AB, Urban
Kvarnfors 41


Luft & Miljö I Skellefteå AB
Hamng. 29
934 31 KÅGE

Kostnad och pris för rörmokare i Kåge

Beroende på rörmokaren i Kåge och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kåge något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kåge och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kåge

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kåge, och här finns ytterligare information om platsen Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kåge om du är intresserad av att lära dig mer om Kåge, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kåge fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kåge som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västerbotten.

Akut rörmokare på jour i Kåge

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kåge så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kåge så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kåge från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kåge

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kåge rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kåge. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kåge som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kåge.

VVS i Kåge - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kåge.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kåge kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kåge.