Rörmokare i Dorotea

Rörmokare i Dorotea - I Dorotea kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Dorotea kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Dorotea. I Dorotea finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Dorotea rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Dorotea.

Rörmokare i Dorotea

Här finns en lista över alla rörmokare i Dorotea som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Dorotea Värme & Sanitet AB
Skogsg. 4
917 31 DOROTEA


Caverion Sverige AB
Storg. 37
917 32 Dorotea

Kostnad och pris för rörmokare i Dorotea

Beroende på rörmokaren i Dorotea och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Dorotea något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Dorotea och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Dorotea

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Dorotea, och här finns ytterligare information om platsen Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Dorotea om du är intresserad av att lära dig mer om Dorotea, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Dorotea fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Dorotea som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Västerbotten.

Akut rörmokare på jour i Dorotea

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Dorotea så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Dorotea så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Dorotea från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Dorotea

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Dorotea rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Dorotea. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Dorotea som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Dorotea.

VVS i Dorotea - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Dorotea.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Dorotea kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Dorotea.