Rörmokare i Filipstad

Rörmokare i Filipstad - I Filipstad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Filipstad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Filipstad. I Filipstad finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Filipstad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Filipstad.

Rörmokare i Filipstad

Här finns en lista över alla rörmokare i Filipstad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Filipstads Rörfirma Arne Karlsen AB
Östra v. 9
682 34 FILIPSTAD


Caverion
Konsul Lundströms v. 11
682 33 Filipstad


K.S. Rörservice AB
Bagareg. 6
682 33 Filipstad


Leko VVS Och Fastighetsservice AB
Asphytteg. 12 C
682 31 Filipstad


Rune Vold
Blombackav. 28
682 32 FILIPSTAD

Kostnad och pris för rörmokare i Filipstad

Beroende på rörmokaren i Filipstad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Filipstad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Filipstad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Filipstad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Filipstad, och här finns ytterligare information om platsen Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Filipstad om du är intresserad av att lära dig mer om Filipstad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Filipstad fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Filipstad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Värmland.

Akut rörmokare på jour i Filipstad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Filipstad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Filipstad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Filipstad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Filipstad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Filipstad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Filipstad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Filipstad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Filipstad.

VVS i Filipstad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Filipstad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Filipstad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Filipstad.