Rörmokare i Uppsala

Rörmokare i Uppsala - I Uppsala kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Uppsala kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Uppsala. I Uppsala finns det totalt 16 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Uppsala rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Uppsala.

Rörmokare i Uppsala

Här finns en lista över alla rörmokare i Uppsala som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Teubers Rör AB
Trångtä 47
755 97 UPPSALA


Hübinette VVS
Kungsängens gård 14 14
753 18 Uppsala


Andrés VVS i Uppland
Hagv. 9
755 97 UPPSALA


Infjärdens Värme, AB
Björkg. 9
750 11 Uppsala


Assemblin VS-teknik AB
Hållnäsg. 3
752 28 Uppsala


Optima VVS I Uppsala, AB
Västeråker 5
755 91 UPPSALA


Abkar Rör
Flogstav. 95
752 72 UPPSALA


Anderssons Rör & Värme AB
Nibble 8 DALBY
755 91 UPPSALA


Lennestål VVS AB
Söderforsg. 33
752 28 Uppsala


Sunnersta Rör
Orrstigen 7 B
756 53 Uppsala


VVS Art i Uppsala AB
Svalv. 8
756 52 UPPSALA


Intra Construct AB
Läby-västerby Graneberg 304
755 92 Uppsala


Henriks VVS i Uppland AB
Yrestahed
755 96 Uppsala


Team G El & VVS
Sofielundsg. 7
753 23 Uppsala


Kadestams Rör AB
Söderforsg. 15
752 28 Uppsala


Vsk-Montage
Vallv. 13
756 51 Uppsala

Kostnad och pris för rörmokare i Uppsala

Beroende på rörmokaren i Uppsala och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Uppsala något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Uppsala och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Uppsala

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Uppsala, och här finns ytterligare information om platsen Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Uppsala om du är intresserad av att lära dig mer om Uppsala, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Uppsala fanns det totalt 16 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Uppsala som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Uppsala

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Uppsala så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Uppsala så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Uppsala från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Uppsala

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Uppsala rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Uppsala. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Uppsala som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Uppsala.

VVS i Uppsala - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Uppsala.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Uppsala kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Uppsala.