Rörmokare i Östhammar

Rörmokare i Östhammar - I Östhammar kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Östhammar kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Östhammar. I Östhammar finns det totalt 8 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Östhammar rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Östhammar.

Rörmokare i Östhammar

Här finns en lista över alla rörmokare i Östhammar som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Ritab - Roslagens Industriteknik AB
Truckv. 2
742 34 östhammar


Bröd Karlsson Rörsvets I Östhammar AB
Stureg. 3
742 32 östhammar


Rörteam LIS AB
Verkstadsv. 11
742 34 östhammar


Tonys VVS-Kalkyler
Uckerö 28
742 94 östhammar


Roslagens Industriteknik AB
Truckv. 2
742 34 östhammar


Eriksson & Nilsson Fastigheter AB
Kanikebol 105
742 92 östhammar


Bygg & Rörteknik Östhammar AB
Kanikebol 105
742 92 östhammar


Patrik Pettersson Produktion, AB
Elvisjö 38
742 94 östhammar

Kostnad och pris för rörmokare i Östhammar

Beroende på rörmokaren i Östhammar och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Östhammar något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Östhammar och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Östhammar

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Östhammar, och här finns ytterligare information om platsen Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Östhammar om du är intresserad av att lära dig mer om Östhammar, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Östhammar fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Östhammar som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Östhammar

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Östhammar så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Östhammar så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Östhammar från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Östhammar

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Östhammar rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Östhammar. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Östhammar som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Östhammar.

VVS i Östhammar - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Östhammar.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Östhammar kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Östhammar.