Rörmokare i Östervåla

Rörmokare i Östervåla - I Östervåla kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Östervåla kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Östervåla. I Östervåla finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Östervåla rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Östervåla.

Rörmokare i Östervåla

Här finns en lista över alla rörmokare i Östervåla som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Gräsbo Rör AB
Dalv. 19
740 46 ÖSTERVÅLA


Östervåla VVS AB
Arosv. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


Gräsbo Rör AB

GST Rörsvets & Industrimontage AB
Slättan 129Östervåla VVS AB
Arosv

Kostnad och pris för rörmokare i Östervåla

Beroende på rörmokaren i Östervåla och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Östervåla något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Östervåla och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Östervåla

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Östervåla, och här finns ytterligare information om platsen Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Östervåla om du är intresserad av att lära dig mer om Östervåla, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Östervåla fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Östervåla som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Östervåla

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Östervåla så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Östervåla så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Östervåla från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Östervåla

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Östervåla rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Östervåla. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Östervåla som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Östervåla.

VVS i Östervåla - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Östervåla.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Östervåla kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Östervåla.