Rörmokare i Öregrund

Rörmokare i Öregrund - I Öregrund kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Öregrund kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Öregrund. I Öregrund finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Öregrund rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Öregrund.

Rörmokare i Öregrund

Här finns en lista över alla rörmokare i Öregrund som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Öregrunds VVS AB
Västerg. 66
742 42 ÖREGRUND


Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB
Lönng. 10
742 41 öregrund

Kostnad och pris för rörmokare i Öregrund

Beroende på rörmokaren i Öregrund och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Öregrund något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Öregrund och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Öregrund

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Öregrund, och här finns ytterligare information om platsen Öregrund.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Öregrund om du är intresserad av att lära dig mer om Öregrund, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Öregrund fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Öregrund som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Öregrund

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Öregrund så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Öregrund så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Öregrund från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Öregrund

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Öregrund rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Öregrund. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Öregrund som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Öregrund.

VVS i Öregrund - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Öregrund.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Öregrund kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Öregrund.