Rörmokare i Knivsta

Rörmokare i Knivsta - I Knivsta kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Knivsta kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Knivsta. I Knivsta finns det totalt 9 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Knivsta rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Knivsta.

Rörmokare i Knivsta

Här finns en lista över alla rörmokare i Knivsta som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Alsike Rör & VVS, HB
Boängsv. 54
741 92 KNIVSTA


Antonssons VVS AB
Marma 438
741 93 Knivsta


Långhundra V V S
Hagtorpsvägen 72
741 95 Knivsta


Uppsala Rörteknik
Olunda 430
741 93 Knivsta


Ekbergs Rör & Värme, AB
Ricks Soldattorp Åslunda 3
741 95 Knivsta


Knivsta Rör HB
Gurresta 161
741 91 Knivsta


Pascalen AB
Lagga Milsta 207
741 93 Knivsta


Håkan Eriksson Bygg HB
Häradsv. 9
741 42 Knivsta


T.A. Energy Systems AB
Ledingenäs Gård
741 90 KNIVSTA

Kostnad och pris för rörmokare i Knivsta

Beroende på rörmokaren i Knivsta och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Knivsta något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Knivsta och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Knivsta

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Knivsta, och här finns ytterligare information om platsen Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Knivsta om du är intresserad av att lära dig mer om Knivsta, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Knivsta fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Knivsta som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Knivsta

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Knivsta så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Knivsta så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Knivsta från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Knivsta

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Knivsta rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Knivsta. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Knivsta som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Knivsta.

VVS i Knivsta - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Knivsta.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Knivsta kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Knivsta.