Rörmokare i Karlholmsbruk

Rörmokare i Karlholmsbruk - I Karlholmsbruk kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Karlholmsbruk kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Karlholmsbruk. I Karlholmsbruk finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Karlholmsbruk.

Rörmokare i Karlholmsbruk

Här finns en lista över alla rörmokare i Karlholmsbruk som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hillgrens Kyla & Värme, AB
Notv. 7
819 62 KARLHOLMSBRUK


Svenska Rörledningssystem, AB
072 - 514 40 28Klings VVS
Nöttöv. 101
819 62 KARLHOLMSBRUK

Kostnad och pris för rörmokare i Karlholmsbruk

Beroende på rörmokaren i Karlholmsbruk och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Karlholmsbruk något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Karlholmsbruk och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Karlholmsbruk

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Karlholmsbruk, och här finns ytterligare information om platsen Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Karlholmsbruk om du är intresserad av att lära dig mer om Karlholmsbruk, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Karlholmsbruk fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Karlholmsbruk som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Karlholmsbruk

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Karlholmsbruk så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Karlholmsbruk så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Karlholmsbruk från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Karlholmsbruk

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Karlholmsbruk. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Karlholmsbruk som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Karlholmsbruk.

VVS i Karlholmsbruk - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Karlholmsbruk.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Karlholmsbruk kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Karlholmsbruk.