Rörmokare i Gimo

Rörmokare i Gimo - I Gimo kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Gimo kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Gimo. I Gimo finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Gimo rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Gimo.

Rörmokare i Gimo

Här finns en lista över alla rörmokare i Gimo som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Caverion
Uppsalav. 29
747 42 Gimo


Elektro-Larsson AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo

Kostnad och pris för rörmokare i Gimo

Beroende på rörmokaren i Gimo och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Gimo något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Gimo och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Gimo

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Gimo, och här finns ytterligare information om platsen Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Gimo om du är intresserad av att lära dig mer om Gimo, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Gimo fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Gimo som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Gimo

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Gimo så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Gimo så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Gimo från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Gimo

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Gimo rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Gimo. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Gimo som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Gimo.

VVS i Gimo - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Gimo.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Gimo kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Gimo.