Rörmokare i Bälinge

Rörmokare i Bälinge - I Bälinge kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bälinge kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bälinge. I Bälinge finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bälinge rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bälinge.

Rörmokare i Bälinge

Här finns en lista över alla rörmokare i Bälinge som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Björklinge Värme & Sanitet AB
Björken 8
743 82 Bälinge


DL Kylservice AB
Jumkils-ubby 144
743 86 Bälinge


Söderby Rör I Uppsala AB
Åkerby-söderby 308
743 86 Bälinge


Östhammars Rör AB
Bälinge-tuna 33
743 86 Bälinge

Kostnad och pris för rörmokare i Bälinge

Beroende på rörmokaren i Bälinge och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bälinge något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bälinge och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bälinge

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bälinge, och här finns ytterligare information om platsen Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bälinge om du är intresserad av att lära dig mer om Bälinge, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bälinge fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bälinge som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Uppsala.

Akut rörmokare på jour i Bälinge

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bälinge så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bälinge så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bälinge från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bälinge

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bälinge rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bälinge. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bälinge som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bälinge.

VVS i Bälinge - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bälinge.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bälinge kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bälinge.