Rörmokare i Vega

Rörmokare i Vega - I Vega kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Vega kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Vega. I Vega finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Vega rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Vega.

Rörmokare i Vega

Här finns en lista över alla rörmokare i Vega som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Svensk Rörservice
Dicksons v. 23
136 49 Vega


El & VVS Koncept Skandinavien AB
Lignells v. 7
136 49 Vega


Brantbrinks Rör & Bygg AB
Expressv. 3
136 49 VegaVällingby Värme & Sanitet AB
Måsöv. 20 B

Kostnad och pris för rörmokare i Vega

Beroende på rörmokaren i Vega och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Vega något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Vega och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Vega

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Vega, och här finns ytterligare information om platsen Vega.

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du hitta ytterligare information om orten Vega om du är intresserad av att lära dig mer om Vega, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Vega fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Vega som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Vega

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Vega så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Vega så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Vega från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Vega

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Vega rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Vega. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Vega som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Vega.

VVS i Vega - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Vega.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Vega kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Vega.