Rörmokare i Stockholm

Rörmokare i Stockholm - I Stockholm kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Stockholm kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Stockholm. I Stockholm finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Stockholm rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Stockholm.

Rörmokare i Stockholm

Här finns en lista över alla rörmokare i Stockholm som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Carl Hanssons Rör & Värme AB
Lövholmsv. 9
117 43 Stockholm


Titania Bygg & VVS AB
Ernst Ahlgrens v. 1 -3
112 55 Stockholm

Kostnad och pris för rörmokare i Stockholm

Beroende på rörmokaren i Stockholm och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Stockholm något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Stockholm och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Stockholm

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Stockholm, och här finns ytterligare information om platsen Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Stockholm om du är intresserad av att lära dig mer om Stockholm, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Stockholm fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Stockholm som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Stockholm

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Stockholm så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Stockholm så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Stockholm från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Stockholm

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Stockholm rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Stockholm. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Stockholm som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Stockholm.

VVS i Stockholm - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Stockholm.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Stockholm kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Stockholm.