Rörmokare i Stenhamra

Rörmokare i Stenhamra - I Stenhamra kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Stenhamra kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Stenhamra. I Stenhamra finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Stenhamra rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Stenhamra.

Rörmokare i Stenhamra

Här finns en lista över alla rörmokare i Stenhamra som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Wikmans VVS AB
Vallviksv. 116
179 61 STENHAMRA


Backeus Rör
Axv. 5
179 63 STENHAMRA


Närlunda VVS AB
Knosterstigen 18 C
179 61 STENHAMRA

Kostnad och pris för rörmokare i Stenhamra

Beroende på rörmokaren i Stenhamra och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Stenhamra något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Stenhamra och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Stenhamra

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Stenhamra, och här finns ytterligare information om platsen Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Stenhamra om du är intresserad av att lära dig mer om Stenhamra, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Stenhamra fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Stenhamra som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Stenhamra

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Stenhamra så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Stenhamra så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Stenhamra från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Stenhamra

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Stenhamra rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Stenhamra. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Stenhamra som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Stenhamra.

VVS i Stenhamra - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Stenhamra.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Stenhamra kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Stenhamra.