Rörmokare i Solna

Rörmokare i Solna - I Solna kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Solna kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Solna. I Solna finns det totalt 12 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Solna rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Solna.

Rörmokare i Solna

Här finns en lista över alla rörmokare i Solna som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Alvis Rörakut Service, AB
Industriv. 23
171 48 Solna


Samsons Rör AB
Åldermansv. 21
171 48 Solna


Andersson & Ärneman AB
Hemvärnsg. 8
171 54 SOLNA


Aspuddens Rörservice AB
Fabriksv. 7
171 48 Solna


Rörmokarn AB
Lövg. 37
169 32 Solna


INTAB, Installationsteknikerna AB
Ankdammsg. 25
171 67 SOLNA


Sirens Rör & Fastighets Teknik AB
Råsundav. 59
169 57 SOLNA


Rörfixaren i Stockholm AB
Plogv. 7
169 59 SOLNA


Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Constrera AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


ÅSAB Energi AB
Industriv. 15
171 48 Solna


Dygnet Runt Service Fastighetsjour AB
Industriv. 8
171 48 Solna

Kostnad och pris för rörmokare i Solna

Beroende på rörmokaren i Solna och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Solna något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Solna och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Solna

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Solna, och här finns ytterligare information om platsen Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du hitta ytterligare information om orten Solna om du är intresserad av att lära dig mer om Solna, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Solna fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Solna som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Solna

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Solna så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Solna så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Solna från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Solna

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Solna rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Solna. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Solna som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Solna.

VVS i Solna - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Solna.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Solna kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Solna.