Rörmokare i Sollentuna

Rörmokare i Sollentuna - I Sollentuna kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Sollentuna kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Sollentuna. I Sollentuna finns det totalt 12 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Sollentuna rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Sollentuna.

Rörmokare i Sollentuna

Här finns en lista över alla rörmokare i Sollentuna som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Allmänna Rörjouren
Postv. 2 B
192 66 SOLLENTUNA


US Rörteknik AB & Nibe Service
Industriv. 20
191 62 Sollentuna


Aarsleff Rörteknik AB
Kung Hans v. 8
192 68 SOLLENTUNA


Rörcompaniet AB
Sollentunav. 102
191 45 SOLLENTUNA


Rörgruppen AB
Sollentunav. 78
191 40 Sollentuna


Rörkompetens Stockholm
Linnés v. 61
191 35 Sollentuna


Tillmans Rör AB
Linnés v. 108
191 35 Sollentuna


Spoltjänst I Stockholm AB
Djupdalsv. 7
192 51 SOLLENTUNA


Värmeingenjörerna Stockholm AB
Dalav. 16 B
192 77 SOLLENTUNA


Edsbacka Entreprenad
Terrängv. 1
192 48 SOLLENTUNA


ABC rör
Sollentunav. 137
191 44 Sollentuna


Ove Lindström Rör AB
Myrv. 10
191 63 SOLLENTUNA

Kostnad och pris för rörmokare i Sollentuna

Beroende på rörmokaren i Sollentuna och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Sollentuna något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Sollentuna och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Sollentuna

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Sollentuna, och här finns ytterligare information om platsen Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du hitta ytterligare information om orten Sollentuna om du är intresserad av att lära dig mer om Sollentuna, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Sollentuna fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Sollentuna som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Sollentuna

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Sollentuna så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Sollentuna så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Sollentuna från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Sollentuna

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Sollentuna rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Sollentuna. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Sollentuna som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Sollentuna.

VVS i Sollentuna - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Sollentuna.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Sollentuna kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Sollentuna.