Rörmokare i Österhaninge

Rörmokare i Österhaninge - I Österhaninge kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Österhaninge kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Österhaninge. I Österhaninge finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Österhaninge rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Österhaninge.

Rörmokare i Österhaninge

Här finns en lista över alla rörmokare i Österhaninge som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

K J G Fastighetsservice
Gamla lännåkersvägen 4
137 95 österhaninge

Kostnad och pris för rörmokare i Österhaninge

Beroende på rörmokaren i Österhaninge och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Österhaninge något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Österhaninge och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Österhaninge

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Österhaninge, och här finns ytterligare information om platsen Österhaninge.

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Österhaninge om du är intresserad av att lära dig mer om Österhaninge, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Österhaninge fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Österhaninge som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Österhaninge

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Österhaninge så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Österhaninge så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Österhaninge från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Österhaninge

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Österhaninge rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Österhaninge. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Österhaninge som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Österhaninge.

VVS i Österhaninge - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Österhaninge.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Österhaninge kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Österhaninge.