Rörmokare i Kungsängen

Rörmokare i Kungsängen - I Kungsängen kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kungsängen kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kungsängen. I Kungsängen finns det totalt 16 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kungsängen rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kungsängen.

Rörmokare i Kungsängen

Här finns en lista över alla rörmokare i Kungsängen som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Kungsängens Rör AB
Vinbärsstigen 9
196 32 Kungsängen


Brunna VVS AB
Ringdansv. 19
196 37 KUNGSÄNGEN


Air Liquide Gas AB
Kraftv. 5
196 37 KUNGSÄNGEN


Varm Fastighet Norden AB
Vickbergavägen 2
196 93 KUNGSÄNGEN


Rm Relining & Bygg AB
Symmetrivägen 12
196 37 KUNGSÄNGEN


Eklund
Energiv. 4
196 37 KUNGSÄNGEN


Fastighetsvärme I Stockholm AB
Kraftv. 60
196 37 KUNGSÄNGEN67:Ans Rör AB
Aspviksv. 6


Rörexperten A. Lundkvist AB
Pannåv. 20
196 38 KungsängenStockholms Rörservice AB
Kraftv


Funktionsrör I Stockholm AB
Urfjällsv. 3
196 93 KUNGSÄNGEN


Kungsängens Isolering AB
Polkettstigen 13
196 38 Kungsängen


Ditek Isolering AB
Urfjällsv. 3
196 93 KUNGSÄNGENBrunna Rörservice
Rumbastigen 66


K.A. Ericssons Rör Hans Weman
Prästhagsv. 53
196 30 Kungsängen


Borgs Rör & Svets AB, K-E
G. Landsv. 10
196 30 Kungsängen

Kostnad och pris för rörmokare i Kungsängen

Beroende på rörmokaren i Kungsängen och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kungsängen något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kungsängen och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kungsängen

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kungsängen, och här finns ytterligare information om platsen Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kungsängen om du är intresserad av att lära dig mer om Kungsängen, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kungsängen fanns det totalt 16 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kungsängen som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Kungsängen

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kungsängen så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kungsängen så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kungsängen från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kungsängen

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kungsängen rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kungsängen. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kungsängen som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kungsängen.

VVS i Kungsängen - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kungsängen.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kungsängen kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kungsängen.