Rörmokare i Kista

Rörmokare i Kista - I Kista kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kista kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kista. I Kista finns det totalt 9 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kista rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kista.

Rörmokare i Kista

Här finns en lista över alla rörmokare i Kista som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

TKi Teknikinstallationer AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Tresa HB
Borgåg. 34
164 75 KISTA


AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Pawels - Vvs Installation
Nidarosg. 40
164 34 Kista


Trifrost AB
Strömög. 7
164 40 KISTASynak Bygg-Vvs Renovering
Lofoteng


Mr Rör I Storstockholm AB
Viderög. 3
164 40 KISTA


Energi & Värmepumpkonsulten I Stockholm AB
Kronborgsgränd 8
164 46 KISTA


K B W Consulting Limited Uk Filial
Lofoteng. 9
164 33 KISTA

Kostnad och pris för rörmokare i Kista

Beroende på rörmokaren i Kista och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kista något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kista och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kista

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kista, och här finns ytterligare information om platsen Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kista om du är intresserad av att lära dig mer om Kista, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kista fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kista som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Kista

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kista så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kista så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kista från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kista

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kista rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kista. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kista som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kista.

VVS i Kista - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kista.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kista kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kista.