Rörmokare i Färentuna

Rörmokare i Färentuna - I Färentuna kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Färentuna kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Färentuna. I Färentuna finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Färentuna rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Färentuna.

Rörmokare i Färentuna

Här finns en lista över alla rörmokare i Färentuna som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Drottningholms VVS
Kungshäll 3
179 97 FÄRENTUNA


Dd VVS Teknik, AB
Ölstav. 110
179 98 Färentuna


Kyl & Energi Optimering Sverige AB
Äppelhagen
179 97 FÄRENTUNAEgo Vent Gradin & Pahlén AB
Johannelund 1


Klimatstyrkan I Stockholm AB
Harholmsv. 37
179 97 FÄRENTUNA

Kostnad och pris för rörmokare i Färentuna

Beroende på rörmokaren i Färentuna och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Färentuna något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Färentuna och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Färentuna

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Färentuna, och här finns ytterligare information om platsen Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du hitta ytterligare information om orten Färentuna om du är intresserad av att lära dig mer om Färentuna, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Färentuna fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Färentuna som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Färentuna

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Färentuna så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Färentuna så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Färentuna från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Färentuna

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Färentuna rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Färentuna. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Färentuna som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Färentuna.

VVS i Färentuna - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Färentuna.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Färentuna kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Färentuna.