Rörmokare i Djurhamn

Rörmokare i Djurhamn - I Djurhamn kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Djurhamn kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Djurhamn. I Djurhamn finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Djurhamn rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Djurhamn.

Rörmokare i Djurhamn

Här finns en lista över alla rörmokare i Djurhamn som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Vindö Rör
Gökv. 6
139 75 Djurhamn


Engis Rör & Allservice
Hummelmorav. 12
139 75 Djurhamn


A N-Rör AB
Gransbergsv. 6
139 73 Djurhamn

Kostnad och pris för rörmokare i Djurhamn

Beroende på rörmokaren i Djurhamn och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Djurhamn något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Djurhamn och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Djurhamn

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Djurhamn, och här finns ytterligare information om platsen Djurhamn.

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Djurhamn om du är intresserad av att lära dig mer om Djurhamn, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Djurhamn fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Djurhamn som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Djurhamn

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Djurhamn så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Djurhamn så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Djurhamn från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Djurhamn

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Djurhamn rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Djurhamn. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Djurhamn som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Djurhamn.

VVS i Djurhamn - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Djurhamn.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Djurhamn kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Djurhamn.